masking tape

Masking tape is geweldig! Ben je een klungel zoals mij en heb je het verkeerd geplakt? Geen nood! je kan het er opnieuw afdoen en plaatsen. Zoals ik al zei, geweldig toch?  Natuurlijk moet je dat geen 10 keer doen want dan is het 'plaksel' eraf. Nog iets positief je hebt er geen schaar voor nodig.

Op verschillende site's kan je het bestellen, ik heb deze uit de hema gekocht. Niet in alle hema's hebben het, alleen in de grote steden denk ik. Ik heb bij mij thuis gezocht maar ik vond het niet en in Gent kon je het wel verkrijgen.

4 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi! Ik ben je blog meteen via bloglovin gaan volgen, je blog is erg leuk! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn die leuk! Ik zag dat je een reactie had achtergelaten op mijn blog, superlief! Ik zet je blog in mijn favorieten, hij is namelijk erg leuk! Bloglovin' heb ik niet, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maskingtape is ge-wel-dig! Ik bestel ze meestal bij Postpapierenzo of Vlindersinjebuik maar ook bij de Hema hebben ze hele leuke! Jammer dat ze zo duur zijn :( Ik volg je, je hebt een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen