fun is over

Mijn stage zit er bijna op. Best wel jammer want nu had ik enorm veel vrije tijd. Maar goed we hebben geen tijd om er bij stil te staan want de opdrachten komen steeds dichter bij. Eind van de week zal ik mijn reƫle klant nog eens contacteren.
- ik studeer interieurvormgeving -
Ik heb als opdracht gekregen een echte klant te zoeken en voor hen iets te inrichten, dit kan van alles zijn: woonkamer, keuken,badkamer, bibliotheek, bakker,restaurant,... Voor mijn klant mocht ik een nieuwe keuken en woonkamer inrichten. Hiervan heb ik de plannen zo goed als af, ik moet alleen de stopcontacten, radiator, 1 bestaande kast en 1 zetel mee integreren in het ontwerp.

Buiten deze opdracht heb ik nog 2 andere opdrachten mijn bachelorproef en een kijkstage. Eind januari heb ik een toonmoment jury voor mijn bachelorproef. Laat me hopen dat dat goed afloopt! Met deze opdrachten zal mijn kerstvakantie goed gevuld zijn.

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat je stage erop zit! Ik studeer Communicatie en moet volgend jaar een half jaar stage lopen, ik heb er echt heel veel zin in! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spannend zeg! Klinkt als een leuke opleiding! Volgend jaar begint mijn stage ook bij Vormers, heb er echt zoveel zin in! Ik doe Grafisch Vormgeven, hihi :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen