The maquette

 Als ik voor school bezig ben, ik heb 3/4 van de tafel nodig + nog een 2m²  voor mijn kadapak - materiaal voor maquette te maken, op de foto ziet het wit -  te plaatsen. Gisteren was ik bezig aan het maken van een maquette. Het eerste uur is het "Leuk een maquette maken :D" na dat uur verandert het in "Bleeeh ik wil stoppen!". Het lijkt leuk om te maken en dat is het ook maar als je al uren bezig bent kan het al eens voorkomen dat je verkeerd snijd. Jawel en dan moet je opnieuw dat stuk uit tekenen en uitsnijden. Enorm veel werk.
         


Hier zie je het pand voor mijn bachelorproef. Aan het dakgedeelte ben ik het langst bezig geweest. Die dakkapellen duren enorm lang. Zoiets had ik nog nooit gemaakt. Maar ik ben toch fier op het resultaat. Hopelijk lukt het voor mijn eind jury beter om het te maken :D.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Ik zelf zou zoiets nooit kunnen maken - ik heb er overigens ook totaal geen geduld voor. Mijn maquette voor een vak op school is daarom ook helemaal mislukt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, superleuk om te zien! Moet je er ook mini meubels in doen? Dat lijkt me dus echt het leukste om te doen, hihi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moeten we ook doen. De vaste meubels zoals, keuken enzo moeten we ook al in de werkmaquette doen en de stoelen, tafels doe ik pas op mijn eindjury en soms moeten we ook alles een kleur geven. Maar echt tof is het niet :p, je bent al uren bezig en dan moet je die kleinigheden nog doen.

   Verwijderen