blah blah en nog eens blah

Soms is het moeilijk om een titel te verzinnen. zoals voor dit bericht. Maar bon, ik wilde dus vertellen dat ik super blij ben! Dit komt namelijk doordat mijn postpakket is aangekomen bij Nicole. Waarschijnlijk had ik een verkeerde postzegel genomen, maar hé het is aangekomen. Dat is al een heel opgave op zich. Dan voor school wilde ik in het begin van de week renders maken ( foto realistische beelden). Ofcourse lukte het niet, het is sinds vorig schooljaar geleden. Na een paar uur zitten te sukkelen kwam het nog in orde. Momenteel zit ik de fase om alles te renderen. In het begin moet je het project in 3D tekenen. Later voeg je kleur en objecten erin en als laatste fase renderen! Ik heb natuurlijk niet alleen gerenderd maar heb ook een materiaal,meubels,verlichting,.. gekozen voor de klant. Deze keer is het voor een reële klant dus ik moet zien dat het betaalbaar is. Belangrijk element .
Zaterdag ga ik naar de drukker alles laten printen. Ik hoop dat het niet veel zal kosten maar ik vrees ervoor. Mama zal niet happy zijn. Maar hé als ik erdoor ben, no problemo! Nu maandag kan ik alles voorleggen wat ik heb gemaakt, wish me luck!

hier zie je een voorbeeld van een render. Het is een render voor de reële kant. Dit is een extra ruimte in de woonkamer ik heb als optie gekozen voor een bar. ( in mijn ander ontwerp had ik een leeshoek genomen, hiervan heb ik geen render gemaakt).
De fouten: niet overal plinten aanwezig, nog steeds te glanzende kasten en het staat maar op 0.03, vree raar
rendertijd 27 min. - bleeeh veel te lang en ik heb al de helft van de glazen eruit gelaten -

4 opmerkingen:

  1. Ja, je brief is inderdaad aangekomen! Ik ging net even checken en volgens mij heb je inderdaad een verkeerde postzegel gebruikt, haha! Maar wat maakt het uit, hij is aangekomen :) Ik heb het op het moment een beetje druk, maar als volgende week mijn tentamens voorbij zijn zal ik je terugschrijven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow dat ziet er heel professioneel uit!

    BeantwoordenVerwijderen