Naar Brussel

Na lang discussiëren hadden we besloten om op 5 januari naar Brussel te gaan. De eerste planning was om de kerstboom te bewonderen met het lichtshow. Een paar dagen ervoor hoor je dat ze de boom gaan afbreken uit schrik voor vandalisme. Daar gaat het idee, dan maar winkelen. Eerst waren we met z'n 5 maar uiteindelijk waren we maar met 3. De andere 2 besloten thuis te blijven en leren voor hun exaams, slimme zet! Wij met z'n 3 hebben momenteel geen exaams..

Om 9 uur namen we de trein. Super vroeg! We waren namelijk de dag ervoor ook nog weggeweest. Rond half 11 ongeveer kwamen we aan in Brussel. Op naar de winkelstraat, tijdens de wandeling: 'Hebben jullie iets specifiek nodig' vroeg een vriendin. De ander vriendin antwoordde 'een kado en een iphone hoesje'. In 15 min hadden we de kado en het hoesje gevonden. 'Ik heb eigenlijk totaal geen zin in winkelen maar ik krijg wel honger.' iemand anders zegt: ' Ik krijg ook honger, kom we gaan eten!'. We hadden afgesproken om in de pizzahut te eten. Toen we in de pizzahut aan het praten waren wilde niemand meer winkelen. Oke we zoeken een leuke chocolade bar of iets anders. Niets te vinden ( op de iphone ). Dan wandelen we maar terug naar het station. Onderweg kwamen we het Hardrock café tegen. Hé gaan we daar iets drinken? Alles zat vol. Dat was weer te denken. In het station gingen we met z'n 3 in z'n fototoestelding zitten. Hilarisch! De foto op zich is niet goed gelukt maar wat een fun heb je eraan.

Wat hebben we dus uiteindelijk gedaan? Naar Brussel gegaan voor te eten en om een hilarische foto te nemen. Toppie.
Hé ja 5 januari is al een tijdje geleden maar ik had dit bericht al meer als half getypt alleen had ik nooit de tijd  om het af te maken door de opdrachten van school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten