verzonden postcrossing

Maandag heb de kaarten van postcrossing verzonden. China, Rusland, Oekraine, Nederland en Duitsland waren de bestemmingen. Ik ben zo benieuwd wanneer ze hun kaartjes aan krijgen! Vooral de persoon van China. Het kaartje dat ik laat zien heb ik verzonden naar hun. In het dorp waar ik woon hebben we z'n geen kaarten. T'is gewoon te klein waar ik woon en te onbekend. Maar we hebben wel een kebap-pizza, 3 frituren, supermarket, 2 bakkers en binnen kort een nachtwinkel! Dus ik snap niet dat mijn dorp onbekend is. Want niet elk dorp heeft ne kebap of nachtwinkel en wij wel! De vraag is dan enkel wat moet er op het kaartje staan? De kerk? hahha :p

4 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen maak een foto van je eigen huis voor een kaartje, wie weet wordt je huis wel de trekpleister van je dorp! Leuk dat je ze heb gestuurd, behoorlijk veel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is nog eens een gedacht! Maar dat zal mijn mama iets minder leuk vinden, haha.

   Verwijderen
 2. Ik ben al een lange tijd gestopt met Postcrossing, ik vind brieven schrijven toch leuker! Dat kaartje van Gent heb ik trouwens ook in mijn dagboek zitten van toen ik er een keertje was geweest, wat toevallig dat jij die ook net hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuk concept! Ik ben wel benieuwd naar de kaartjes die je terug zal krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen