Wat doe jij op de trein?

Tumblr_m17chyevsj1r0jds7o1_500_large
bron: weheartit
Als ik onderweg ben naar mijn kot of naar huis ben ik enkel uren onderweg. Besteed ik mijn tijd nuttig? De meeste tijd zit ik een boek te lezen. Zo niet dan ben ik aan het slapen, vooral in de winter. Maar dat is niet zonder gevaren/afgang. Namelijk ooit ben ik eens in slaap gevallen en ik was bijna in een diepe slaap of neem nu licht slaap geraakt want mijn mond begon open te gaan - ja ik slaap met een open mond-. Dat soort moment wil ik nooit meer meemaken. Wat moeten de mensen rondom je wel niet denken. Oke buiten die afgang valt het voor de rest goed mee. Verder zit ik mensen aan te gapen of hun gesprekken mee af te luisteren. Soms hoor je echt schokkende dingen. Zoals mensen die het ter plekke uitmaken met hun vriend. Raar hé dat je dat daar net moet bespreken.
Hebben jullie al eens rare gespreksonderwerpen gehoord op de trein?

4 opmerkingen:

 1. Haha, superleuk stukje weer. Herken het heel erg, maar meestal hoor ik alleen maar mijn muziek, erg fijn. Ik houd niet van mensen die 's ochtends vroeg tegen me zitten te praten, nee dank je wel haha, behalve als het vriendinnen zijn vind ik het niet erg... ik ging eens een keer naar Zaandam en kwam ik mijn klasgenootjes tegen haha, wel heel grappig en ze zaten te discussiëren ofzo haha. Verder nog nooit echt rare gespreksonderwerpen gehoord haha. Ik heb je trouwens meteen gevolgd!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een keer zelf onderdeel geweest van zo'n raar gesprek :p ik zat met een vriendin nogal een opvallende discussie te hebben over hoe erg het voor de trein chauffeur moest zijn als er zeg maar iemand voorsprong. Waarna een vrouw heel gedetaillerd ging vertellen wat er dan gebeurde. Nou, ik zat met afgrijzen te luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik slaap ook vaak met open mond; verschrikkelijk als dat in de trein gebeurd! Ik lees ook meestal een boek. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het erg leuk om naar anderen te luisteren in de trein, laatst was er een meid die vertelde wat voor rebelse nacht ze had gehad. Tsja, maar als ik moet leren ga ik lekker rustig in de stilte coupe zitten.

  BeantwoordenVerwijderen