one tree hill

Ik beken, ik ben verslaafd aan one tree hill. Het is zeker een aanrader! Op 2BE ( Belgische zender), zondag rond 5-6 uur komt het erop. We zitten jammer genoeg al aan het laatste seizoen. Niet leuk. Dus moet ik een nieuwe verslaving zoeken. In totaal zijn er 9 seizoenen en ik heb al 6 dvd boxen ervan. Nog 3 te gaan. Ik zal kort uitleggen over wat het gaat bij serie 1 te beginnen. Het zijn vrienden die op de middelbare school zitten waarbij er van alles gebeurt. Eenmaal ze afstuderen begint hun echte leven. De ene wordt een modeontwerpster de andere zangeres, basketbalspeler. De serie volgt hun verdere leven.

bron: weheartit.com
Mijn favoriete persoon erin is Brooke Davis. Haar karakter vind ik fantastisch. In het begin speelt ze een losbol, hoort bij de populaire meisjes van school en is hoofdcheerleader. Later in de serie wordt ze een volwassener vrouw dit komt deels door het bedrijf: clothes over bros. Wat ik nog bijzonder aan haar vind is haar stem. Ik vind haar stem echt mooi.

quote brooke: There's a day when you realize that you're not just a survivor, you're a warrior. You're tougher than anything lif throws your away.


1 opmerking:

  1. Ik heb deze serie eigenlijk nog nooit gevolgd, maar ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen