starbucks

STARBUUUCKS! Het is zeker een half jaar geleden - enorm prestatie vind ik zelf - dat ik nog eens iets genomen heb van de starbucks. In de winter neem ik café Latte en in de zomer frapuchine met caramel. Dit keer had ik besloten om iets nieuws uit te proberen. Caramal machiato, het klinkt lekker maar persoonlijk vind ik de café latte beter. Voor één keer was het nog te doen zal ik zeggen, haha. Dat is het qua drinken, de brownies zijn OVERHEERLIJK. Serieus zo lekker! Maar je hebt er snel genoeg van echt jammer dus neem het als je grote honger hebt. De muffins vallen op zich goed mee, alleen dat lopende spul in het midden vind ik niet zo aangenaam. Of de chocoladetaart is ook njummie. 
Oohja wat ik ook nog leuk vind aan de starbucks is dat ze je naam vragen. De eerste keer dat ze dat vroegen aan me, dacht ik van ' waarom moeten ze dit weten? Dit is toch niet belangrijk'. Maar feitelijk is het veel handiger. Zo kunnen ze niet meer de bestellingen aan iemand anders geven. Maar aan de andere kant weet iedereen ook je naam. Tenzij je een cover name gebruikt. Maar stel je komt een super knappe kerel tegen en hij begint te praten tegen je. Dan moet je eerst nog uitleggen dat dat je covername is. Het moest je maar eens overkomen!

Wat nemen jullie altijd bij de starbucks?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind de muffins (en dan natuurlijk die met chocolade) van de starbucks echt hémels, zo geweldig. Zou wel grappig zijn trouwens, als ze naar je naam vragen dan gewoon "Jan-Alexander-Boudewijn" te zeggen en kijken of ze het opschrijven hahaha :) Maar dan niet als het een knappe jongen is.

  en ik ga je volgen, je hebt leuke stukjes op je blog :D
  Volg je me misschien terug? Zie maar.
  xx Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De muffins bij starbucks zijn inderdaad overheerlijk! Ik heb nu zo'n kortingskaart en als ik een drankje koop, krijg ik hetzelfde nog eens gratis dus dat is echt superhandig als ik met mijn vriend of een vriendin iets ga dirnken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was afgelopen weekend in Londen en daar heb ik ook veeel de starbucks bezocht. Cafe Latte is inderdaad erg lekker, verder was mijn favoriet toch wel de blueberry muffin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ik neem is verschillend, de choco is daar ook errrrg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Koffie lust ik niet, maar de muffins zijn heeeeeerlijk!

  x

  Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen